Kinderfeestje survival junior

Lekker ravotten, vies worden, maar bovenal veel plezier. Onder leiding van een instructeur gaan de kinderen onze 500 meter lange survivalbaan bedwingen. Met 12 uitdagende hindernissen is dit survivalparcours misschien wel de ruigste van heel Groningen en Drenthe.

Na een eerste oefenronde over het parcours gaan de deelnemers proberen om het parcoursrecord te verbreken. Afhankelijk van de mogelijkheden van de groep kan de instructeur hierbij nog een extra uitdaging meegeven zoals een blindemansbril of teamtouw.

Het leuskte feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Zowel jongens als meisjes genieten enorm van het actieve feestje. Een kinderfeestje organiseren? Survival juniore is populair en actief. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam en binnen een half uur ben je er vanuit Emmen en Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar 45 minuten rijden.

Bij arrangementen van 1,5 uur en langer stappen we na het survivalparcours over op boogschieten. Na afloop van het programma krijgen alle deelnemers nog wat lekkers en iets te drinken.

Prijzen
1 uur € 10,00 per kind
1,5 uur € 15,00 per kind
2 uur € 18,50 per kind

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen