Kinderfeestje lasergame

Op zoek naar een stoer en uitdagend kinderfeestje in de buitenlucht? De combinatie van de stoere lasergame wapens en het spelen in het bos maakt dat de kinderen dit verjaardagspartijtje niet snel vergeten! Het leuskte feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Zowel jongens als meisjes genieten enorm van het actieve spel outdoor lasergame. Een kinderfeestje organiseren? Outdoor lasergame is populair en actief.

Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam en binnen een half uur ben je er vanuit Emmen en Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar 45 minuten rijden.

Een kinderpartijtje outdoor lasergame is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Het lasergame wordt gespeeld op de twee lasergame velden in het Adventure Park. Standaard wordt de spelvorm ‘team deadmatch’ gespeeld, maar in overleg met de instructeur is het ook mogelijk om bijvoorbeeld ‘destroy the captain’ te spelen.

Na afloop van het lasergame krijgen alle deelnemers nog wat lekkers en te drinken in de boshut in het Adventure Park.

Prijzen
1 uur € 10,00 per kind
1,5 uur € 15,00 per kind
2 uur € 18,50 per kind

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen