Kinderfeestje Bubbelbal

Het kinderfeestje Bubbelbal staat garant voor een hillarisch middagje sporten. Tijdens het spel krijgen de deelnemer een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien de armen niet kunnen worden gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen BubbelBal.

Het kinderfeestje start met een ontvangst door de instructeur. Na een korte uitleg gaan we al snel starten en worden er diverse speelvormen zoals bubbelestafette, bubbelvoetbal en last man standing gespeeld. Omdat het spelen met de bubbelballen erg intensief is wordt er veel afgewisseld zodat iedereen ook even de tijd krijgt om op adem te komen.

Het leukste feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Zowel jongens als meisjes genieten enorm van het actieve spel bubbelbal. Een kinderfeestje organiseren? Bubbelbal is populair en actief. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam en binnen een half uur ben je er vanuit Emmen en Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar 45 minuten rijden.

Na afloop van het bubbelbal is er voor iedereen nog wat te drinken (frisdrank of limonade) en wat lekkers (zakje chips).

Het Bubbelbal wordt in de periode vanaf de hersftvakantie tot de meivakantie standaard binnen in de sport of tennishal aangeboden.

Prijzen
1 uur € 10,00 per kind
1,5 uur € 15,00 per kind v

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen