Kinderfeest

Er is er één jarig, hoera, hoera …!? Kinderfeest bij Content Party Creator Voor kinderen is een verjaardag spannend en een hele belevenis. Maar … voor ouders ook! Ieder jaar weer een origineel feestje bedenken en organiseren is een hele kunst! Content Party Creator Kinderfeest neemt graag de organisatie van het kinderfeestje uit handen zodat zowel kinderen als ouders echt kunnen genieten van elkaar en van deze feestelijke dag.

Content Party Creators Kinderfeestjes staat voor origineel en compleet. Er zijn twee mogelijkheden; het basis kinderfeest en een mogelijkheid voor een uitbreiding. Het basis feest bestaat uit; Boldie de clown, verkleedkist, ballonnen, sminken, disco, onbeperkt ranja en een schaal patat met een snack. De uitbreiding is met een goochelaar en in een speciaal thema. Elke kind is anders dus ook elk feestje.
Door onze jarenlange ervaring met volwassen themafeesten, nemen wij de kinderen (en ook ouders) gemakkelijk mee in een verhaal en zorgen dat het programma van begin tot eind aansluit bij de jarige en de feestgangers.
Een Content Party Creators Kinderfeestje is voor kinderen van 6-11 jaar. Het feestje duurt 2,5 – 3 uur (aanvangstijd in overleg). Er is 1 actieve clown bij groepen tot 15 kinderen, daarboven komt er 1 clown bij tot 25 kinderen en weer 1 clown bij 35 kinderen enz.
Scholen en verenigingen

Voor scholen en verenigingen hebben wij speciale programma’s, het aantal kinderen wat wij dan kunnen vermaken is afhankelijk van de wensen en interactiviteit.
In overleg maken wij dan een pasklaar kinderfeest.

Basis kinderfeest € 125.00 euro (vast bedrag) tot en met 10 kinderen

Elk kind meer
€ 10.00 euro

Extra clown
€ 35.00 euro

Klein gebakje
€ 1.50 euro

Zakje snoep
€ 2.50 euro

Uitgebreid kinderfeest
€ 165.00 euro

Kinderfeest bij u thuis
€ 100.00 euro (u dient dan zelf voor de catering te zorgen)

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Content Party Creator aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen