Kettingreactie

Houd de beweging gaande tot het einde van het parcours! Iedereen kent het vast wel van tv de mooi lange banen waarop een balletje rolt door het hele huis, naar buiten botst tegen een voorwer[ aan die de bewging dan weer voortzet. Een paar dominostenen vallen om de slinger begint te bewegen...ja precies een kettingreactie!

In dit teambuildingsprogramma gaan jullie als team aan de slag om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. Iedereen werkt samen aan het project, elk detail en elke beweiging telt. Jullie samen zijn verantwoordelijk voor het succes. Teambuilding bij uitstek dus!

Prijs, locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen € 275,-
Extra personen € 27,50 per persoon
Locatie: Amersfoort (andere locaties zijn in overleg)
Geschikt voor buiten en binnen
Duur programma: 2 uur

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden Eigen consumpties zijn niet toegestaan Prijs excl. reiskosten buiten Amersfoort

Offerte

Deze activiteit is goed te combineren met onze andere teambuilding onderdelen. Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden. Vraag uw offerte aan via info@xladventure.nl of bel 033-4690667 Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij XL Adventure and Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen