Karten Bronze

Willen jullie een dagje met de mannen op stap? Gezelligheid maar laat dat competitie gevoel jullie maar niet los? Kom dan een race rijden bij het leukste Partycenter van Noord-Holland!

Jullie worden ontvangen in onze centrale horeca om u vervolgens klaar te maken voor een adrenaline verhogende strijd in de tijdrit op onze sensationele kartbaan! Na een rijdersbriefing gaan de 15 beste bestuurders uit de tijdrit de baan op voor de finale race!
Aan het einde van de race is er een prijsuitreiking met bekers op het ere podium voor de 1e, 2e en 3e plek.

Voor of na de deze activiteiten kunt u uiteraard gebruik maken van onze diverse horeca gelegenheden voor een hapje en een drankje.

Het Karten Bronze arrangement bestaat dus uit:

– Briefing karten
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers

Wilt u ook een hapje blijven eten, dan kunt u aan dit arrangement een barbecue buffet van €23,50 p.p. toevoegen of Silverstone grillen van €22,50 p.p.

Reviews:

Silvia Voska (Gemeente Alkmaar) 26-06-2016
Bij binnenkomst goed opgevangen, goede uitleg over het programma. Wij hadden 2 heats per persoon, 3 consumpties, koffie met gebak en aan het einde van de avond sate met stokbrood. Goede verzorging en begeleiding. Topavond!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen