Kansloos Skihutfeest

Henk, Ingrid en Peter heten u van harte welkom in hun prettig gestoorde skihut voor het enige kansloze hilarische skihutfeest op aard. Henk, Ingrid en Peter genieten van het leven, houden van sfeer, gezelligheid, humor, een spelletje, lekker eten en drinken (all inclusive), een dansje en dit willen zij graag met u delen tijdens hun skihutfeest.

Het thema

Henk en Ingrid zijn immers onze denkbeeldige ‘doorsnee Nederlander’, waarbij we ons graag thuis voelen. Na hun persoonlijke recessie en met behulp van een lening van de bank en vanaf heden een ‘doe eens normaal’ mentaliteit, hebben zij besloten om ook u te laten kennismaken met hun aangepaste levenswijze. Zij zullen u tijdens hun apres ski party ernstig kansloos vermaken met een quiz en skihutspellen, maar wel op het hoogste niveau. Vooral vrijgezel Peter zal er, op zijn eigen ‘kansloze wijze’, alles aan doen wat binnen zijn beperkte vermogen ligt om het u naar uw zin te maken, interactief vermaak.

Een avond vol met leuke en gezellige muziek, veelal oude nummers in een nieuw jasje gedraaid door Ski Jee Henk, afgewisseld met live zang door Henk en Ingrid. Het is niet bruut, stijlvol, boers, uitbundig, ingetogen, saamhorig, maar lekker kansloos. Kortom: Een absolute topper uit onze themafeesten, zowel DJ/presentator, zang en animatie weten deze apres ski party naar een ongekend kansloos hoogtepunt te brengen. Voelt u zich een gemiddelde Nederlander en heeft u een kansloze kennis, vriend, collega of familielid welke iets te vieren heeft, dan is dit het feest wat u zoekt.

Het entertainmentteam van het Kansloos skihutfeest is te reserveren voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, buurtfeest, familiefeest, bruiloft, schoolfeest, verjaardag, tentfeest, festival of andere gelegenheid op iedere gewenste locatie of festival in Nederland

Op een themafeest kunt u gedurende 4,5 aansluitende uren genieten van onze “kansloze” entertainers.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Party Planners aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen