Kabouterpad

Lang, heel lang geleden leefden hier in dit grote bos een geheimzinnig volkje. Geen mensen zoals jij en ik, maar vreemde, harige wezentjes die een taal spraken die wij niet konden verstaan. Ze waren heel gelukkig en speelden de hele dag met elkaar. Ze renden, zongen, lachten en maakten veel plezier… totdat…!? Ja, totdat er opeens iemand heel verdrietig terug kwam bij de groep en in huilen uitbarstte. Wat was er gebeurd?

Beschikbare dagen en tijden van het Kabouterpad Alle dagen behalve zaterdagen Wat ga je doen? Aan jou de opdracht om na onze uitleg samen met de kindjes het Panvolk in het kabouterbos weer te vinden. En wie weet hebben ze wel een leuk spel voor jouw groep! Het programma duurt maximaal 3 uur, afhankelijk van de groep en de eigen wensen voor de invulling van het Kabouterpad. geheime code schatten zoeken dieren zoeken bal gooien puzzelen ren je rot ........... of niet Wat zijn de kosten? De prijs is € 7,50 p.p. (minimaal 8 betalende kinderen) + € 0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Als je prijs stelt op begeleiding van onze kant tijdens het kabouterpad, panvolkroute, dan betaal je € 12,50 p.p. + € 0,50 p.p. ongevallenverzekering (verplicht). Reserveren en kleren Omdat de kinderfeestjes bij Steketee erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. De papa en/of mama van de jarige mogen gratis meedoen! Honger en dorst Bij al onze kinderfeestjes is het mogelijk om zelf wat drinken en snoep mee te nemen om deze in de pauze te nuttigen. Om het kinderfeestje helemaal compleet te maken is het leuk om af te sluiten met een Happy Meal of Medium Menu bij 1 van de Mc Donalds bij ons in de buurt tw. Roosendaal, Etten-Leur of Oud Gastel. Deze zijn gelegen aan de A-58 en A-17 dus altijd op uw route richting huis. Deze worden vooraf geboekt bij ons zodat er geen wachttijden zijn en waarbij er 1 sausje p.p. gratis is.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Steketee Outdoor Centrum aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen