Jongens tegen de Meisjes

Eindelijk is het zo ver. U kunt nu een keer uw collega’s en vriendengroep goed de waarheid vertellen in het alles omvattende Jongens tegen de Meisjes dinerspel in Breda! Wat vindt u eigenlijk van het andere geslacht? Is het nou wel zo erg dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar niet kunnen stoppen met over alles willen praten? U herkent al iets? Dan wacht u een bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel ontkenningen.. Want het is vanavond de Jongens tegen de Meisjes!

Jongens tegen de meisjes – gezellig teamspel aan tafel!
De groep wordt opgedeeld in een vrouwenteam en een mannenteam. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen..? Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al? Dat belooft wat!

De Grote M/V-Quiz zal gaan bewijzen wie er nu eigenlijk slimmer zijn, wie er beter kunnen parkeren en wie er nu eigenlijk echt goed zijn in Multi-tasken! Houden mannen echt wel meer van seks dan vrouwen of is ook dat maar een fabeltje?

De vragen worden gesteld door onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld! Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen en opdrachten goed volbracht? Zijn het de mannen of toch de vrouwen?

Om jullie niet af te laten door een rommelende maag, wordt er tussen de verschillende spelonderdelen door een heerlijk driegangendiner geserveerd. De winnaars gaan er uiteindelijk met het meest begeerde diploma van Nederland vandoor: Het team dat pas echt ballen heeft!

Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel is inclusief
- Professionele begeleiding
- Quizmaster
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team
- Locatie in het centrum van Breda
- Driegangendiner
- Donatie aan goed doel naar keuze

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BredaseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen