Je Eigen CD Opnemen!

Ben je op zoek naar een uniek, exclusief maar vooral ook hilarisch bedrijfsuitje in Amsterdam of Utrecht? Kom dan met je collega’s, afdeling of relaties je eigen CD opnemen in één van de mooiste muziekstudio’s van Nederland. Wij bieden een uniek programma waarin creativiteit, teambuilding en plezier voorop staan.

Onze professionele zangcoach begint het programma met een korte zangworkshop. Hierin worden de stemmen lekker losgemaakt en wordt het door jullie uitgekozen lied geoefend. Het is natuurlijk mogelijk om van tevoren een eigen tekst te schrijven over het bedrijf, jullie team, afdeling of jubilaris. Uiteraard is onze bar gedurende het hele bedrijfsuitje geopend zodat de kelen goed gesmeerd kunnen worden!

Voordat het echte opnamewerk gaat beginnen volgt er een fotosessie voor de cd-cover, desgewenst voorzien van jullie bedrijfslogo.

Dan is het grote moment daar: onder begeleiding van onze zangcoach en studiotechnicus wordt jullie eigen hit opgenomen! We nemen op in verschillende takes, zowel met de hele groep tegelijk als in kleinere groepjes (of zelfs solo’s!). Wanneer je even niet aan de beurt bent, kun je je collega’s live zien én horen zingen terwijl je aan de bar van een hapje en drankje geniet. Hilariteit gegarandeerd!

Nadat de opnames zijn afgerond luisteren we tijdens de laatste ronde samen naar het voorlopige eindresultaat. Een mooie afsluiter van een verrassende workshop. Binnen enkele dagen ontvangt iedereen een eigen cd als blijvend aandenken aan jullie bedrijfsuitje!

Dit uitje is inclusief:
- Zangworkshop, fotosessie en CD opname
- Voor iedere deelnemer een CD met full-colour hoes
- mp3 en foto downloads
- Materialen, zangcoach en technicus
- Professionele geluidsstudio

Prijzen van dit uitje voor zakelijke groepen:
€ 49,- p.p. excl. BTW (vanaf 31 personen)
€ 55,- p.p. excl. BTW (21 tot 31 personen)
€ 59,- p.p. excl. BTW (10 tot 21 personen)

Dit uitje is uit te breiden met:
- Workshop tekstschrijven (+ 1,5 uur, prijs op aanvraag)
- Videoclip registratie van de CD opname (prijs op aanvraag)

Reviews:

Jelita Schenkhuizen 22-08-2016
Cd opnemen was een fantastische ervaring waarvan iedereen (met en zonder talent) ontzettend genoten heeft. Ieder zn eigen moment of fame in de opnamestudio waarbij dmv professionele begeleiding het beste van een ieders stem naar boven werd gehaald! Lied werd bij ons in stukken geknipt zodat iedereen een solo kon zingen, de rest kon het opnemen volgen via een flatscreen die in het bargedeelte hing, ontzettend lachen!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij VaVaVoom Music Company aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen