Jackass

In de populaire serie Jackass werden door een groep stuntmannen de meest absurde, lompe en gevaarlijke stunts uitgevoerd. Nadat deze serie in 2002 tot een einde kwam, werden meerdere succesvolle Jackass films uitgebracht. Geïnspireerd op deze succesvolle stunts, hebben wij ons eigen Jackass programma ontwikkeld. Uiteraard zonder de extreem gevaarlijke stunts die de heren van Jackass soms uithaalden, maar zeker met de nodige pit en uitdaging. Geen programma voor watjes dus!

Jackass programma geliefd voor vrijgezellenfeesten

Ons Jackass programma is zeer geliefd voor vrijgezellenfeesten (maar zeker ook geschikt voor gewoon een vriendengroep), waarbij de vrijgezel zijn grenzen behoorlijk gaat verleggen!
Een geweldig leuke dag voor en met de vrijgezel, waar plezier en vriendschap voorop staat, met daarbij de nodige uitdagingen uiteraard.

Het Jackass programma is voor alle deelnemers maar als je even niet wilt deelnemen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Voor de vrijgezel is het uiteraard wel verplichte kost!

De duur van het Jackass programma is maximaal 3 uur.
De Jackass (vrijgezel) krijgt als hij of zij het volledige programma gehaald heeft als herinnering een bijpassend T-shirt uitgereikt.

Opdrachten vrijgezellenfeest

Wilhelm Tell
Wie kent het verhaal niet van Wilhelm Tell met de pijl en de appel. Ja, daar staat de vrijgezel dan, met knikkende knieën en trillende benen. Wie gaat er geraakt worden: de appel of …?

Vuurpeloton
Richten… vuur! Volledig beschermd door een plastic vat wordt de vrijgezel onder vuurgenomen door de rest van de groep met echte Paintball-wapens.

Steketee Run
In het parcours zitten meerdere hindernissen, zoals netten, schotjes en meer. De Steketee Run kan alleen maar gehaald worden als je samenwerkt. Dit heeft een sterk teamvormend karakter.

Toiletpottenspel
Drie mensen nemen plaats op de toiletpotten, de rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie van de drie haalt een nat pak (of gat!).

Thunderball
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt de groep de vrijgezel over een lachwekkend parcours. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?

Walk Over
Als laatste onderdeel moet de vrijgezel een aantal van zijn vrienden bedanken in de vorm van een koud biertje. Balancerend over een smalle balk boven de modderbak, met in ieder hand een glas bier, dient hij zijn opdracht te volbrengen.

LET OP!
Het filmpje op onze site is verouderd en daardoor zou er een verkeerd beeld kunnen ontstaan. Het onderdeel slepen achter de quad is niet meer mogelijk i.v.m. afspraken met onze gemeente. Wat zijn de kosten?

De prijs voor het Jackass programma is € 435,00 tot 10 personen + € 2,00 verzekering (verplicht). Voor elke extra persoon betaal je € 39,50 + verzekering.

Let op! Na de activiteit 'Jackass of Hengstenbal' is het douchen gratis!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Steketee Outdoor Centrum aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen