Jacht naar de Macht

Het spelen van deze Maffia Game 'Jacht naar de Macht' is de modernste en populairste manier om een stad te leren kennen. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend! Hoe? Door de kwade Maffia Don, die zich ergens in de stad bevindt, op te sporen en zoveel mogelijk geld te bemachtigen.

Wie is de machtigste van de stad? Sinds enkele maanden is er een gemene Maffia Don actief. Deze Don handelt tegen alle regels en wetten van de maffia in en toont totaal geen respect voor de huidige maffiafamilies. De stad is radeloos en heeft uw hulp nodig! De Don is ergens in de stad en het is aan u hem te vinden. Zorg ervoor dat niet hij, maar u de machtigste maffiafamilie van de stad wordt!

Het spel
Vorm samen met uw groep een sterk team en wordt de machtigste van de stad. De gemene, kwade Don is onvindbaar en loopt ergens in de stad rond. Echter, door het verzamelen van geld komt u steeds dichterbij. Vind de Don en neem de macht in de stad over!

Het verhaal Elke team is een maffiafamilie en gaat opzoek naar de Don. Voordat het spel begint krijgt ieder maffiateam een speciale smartphone waarmee zij onderweg kunnen 'afpersen' en 'omkopen'. Op deze manier verzamelt u hints en ontdekt u stap voor stap waar de gemenerik zich bevindt. Maar pas op! Andere families zijn ook opzoek naar geld, hints en… de Don! Om het spel nog avontuurlijker te maken, worden de tussenstanden weergegeven op de smartphone. Een half uur voor het einde worden de scores niet meer getoond zodat het eindresultaat nog spannender en verrassender is! Bent u degene met het meeste kapitaal en vindt u de Don als eerste?

Deze Maffia game is inhoudelijk aan te passen aan uw wensen. U stuurt ons vragen betreffende uw bedrijf, vriendengroep of familie en op deze manier wordt deze activiteit uw persoonlijke uitje of teambuilding.

Beschikbaar in:
- Amersfoort
- Amsterdam
- Bergen op Zoom
- Den Bosch
- Den Haag
- Dordrecht
- Eindhoven
- Gouda
- Leiden
- Maastricht
- Middelburg
- Roosendaal
- Rotterdam
- Tilburg
- Utrecht

- Antwerpen
- Brugge
- Brussel
- Gent
- Düsseldorf € 39,50 p.p. met een minimum van € 790,–
- Keulen € 39,50 p.p. met een minimum van € 790,–
- Lille € 39,50 p.p. met een minimum van € 790,–

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen