Internal Affairs

In teams wordt u op pad gestuurd om aan de hand van een plattegrond uw weg te vinden door de binnenstad. Terwijl u de leukste plekjes van Amsterdam ontdekt, dient u diverse vragen en opdrachten tot een goed einde te brengen. Geniet nu van Internal Affairs en ga samen ontdekken met uw team tijdens een dagje uit hoe leuk dit kan zijn!

Tijdens dit uitje wordt niet alleen uw kennis van Amsterdam getest. Veel meer draait het hier om hetgeen u over uw bedrijf en de andere deelnemers weet te vertellen. Uiteindelijk kan zowel het totale gewicht van de directie als de hoogte van de Westertoren van doorslaggevende betekenis zijn. De opdrachten variëren van een korte zoektocht door een Amsterdams museum, een samenwerkingsopdracht waarin de geheime zin ontrafeld moet worden tot een real life Memory Game met afbeeldingen van uw eigen medewerkers en bedrijf als dat van Amsterdam.

De gasten worden ontvangen nabij het Centraal Station en de Dam. Onze enthousiaste begeleider geeft een korte uitleg en deelt alle benodigdheden uit aan de diverse teams. De gasten puzzelen zelf een route door de stad naar het eindpunt waar de puzzelvragen worden nagekeken. Hier volgt een borrel met prijsuitreiking aan het winnende team.

Inclusief:
- Spelprogramma met materialen
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking
- 1 drankje per persoon

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Top Tours aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen