Inhuren improvisatietheater

Teambuilding, een feest, of gewoon nieuwsgierig wat improvisatietheater is en wat het te bieden heeft? Dan is het ontzettend leuk om Ulteam in te huren voor een workshop of demonstratie! Ulteam verzorgt voorstellingen, workshops en andere vormen van improvisatietheater voor bedrijven, instellingen, stichtingen, verenigingen en andere geïnteresseerden. Van actief zelf deelnemen tot een demonstratie, veel is mogelijk en bespreekbaar. Het improviseren staat centraal, dus het wordt zeker een onverwachte activiteit!

Ook worden we met regelmaat gevraagd op middelbare scholen, voor bijvoorbeeld een workshop tijdens een introductiekamp of voor de invulling van een les improvisatietheater tijdens het vak Drama. Ulteam is CKV-acceptant, dus leerlingen kunnen het tegoed op hun cultuurkaart gebruiken voor een leuke theatersportactiviteit.

Demonstratie Theatersport

Vier spelers van Ulteam komen theatersportscènes voor jouw publiek spelen! Het publiek komt met suggesties en de spelers laten zich daardoor inspireren om zodoende tot een vermakelijke voorstelling te komen. Dit alles kan eventueel met muzikale begeleiding om de sfeer te verhogen. Ideaal voor het opvrolijken van bedrijfsuitjes, feesten, studiedagen, jubileums en andere gelegenheden.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Ulteam Theatersport aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen