Ik hou van Holland

Een perfecte familiedag / personeelsuitje of bedrijfsfeest is het spel 'ik hou van Holland'. De deelnemers worden welkom geheten door onze 'Linda de Mol'. Na de welkomstborrel worden er teams gemaakt die met elkaar deze middag de strijd aangaan.

Lachen gieren brullen dat staat er deze middag te gebeuren. Het arrangement ik hou van Holland is een belevenis op zich en bijzonder om te mogen spelen.
Elke deelnemer kan hier dan ook aan mee doen. De deelnemers van het spel “ik hou van Holland” spelen verschillende spelrondes. De algemene kennis wordt op de proef gesteld evenals de Nederlandse taal en de Nederlandse muziek. Het spel wordt in teams gespeeld die u eventueel ook zelf van te voren kunt doorgeven.

Pauze
Speel, zing, brul en raad mee in teams met het Ik Hou van Holland SpelNa het eerste uurtje ik hou van Holland volgt een pauze waarin er een consumptie (indien gereserveerd) wordt geserveerd. Als eenieder weer gereed is beginnen we aan het tweede deel.

Tweede deel Ik hou van Holland
De lachspieren draaien weer op volle toeren. Hilarische momenten passeren de revue en de Nederlandse muziek fragmenten worden ten gehore gebracht. Al snel zal blijken dat er deelnemers bij zitten die mee kunnen doen aan Popstars.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen