IJsrijden & simulator

Bij VOCF vindt u een overzicht van de leukste bedrijfsuitjes om uw collega's een onvergetelijke dag te bezorgen. Het opleidingscentrum kan u naast spectaculaire, educatie en teambuildingsuitjes ook diverse activiteiten in combinatie met eten en drinken aanbieden. Een uitdagend programma voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje. Zoek samen met uw team een arrangement voor jullie bedrijfsuitje uit of laat ons een arrangement voor jullie samenstellen.

IJsrijden
IJsrijden is een activiteit waarbij de achterwielen van de auto zijn uitgerust met een vernuftige stellage van wieltjes, hierdoor wordt het voertuig zeer moeilijk bestuurbaar en komt het nu echt op de stuurmanskunsten van de bestuurder aan om het voertuig over het uitdagende parcours te manoeuvreren. De activiteit is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit met een zeer hoge fun factor.

Ongevalsimulator
U raakt betrokken bij een ongeval waarbij u ondersteboven in uw voertuig in de veiligheidsgordel hangt. Hoe moet u zichzelf en uw passagiers bevrijden? Natuurlijk is dat niet het eerste waar u aan denkt als u gaat autorijden. Toch is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan, zodat u weet wat u het beste kunt doen als u op de kop in de gordel hangt.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Verkeersopleidings Centrum Friesland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen