Hunted

De zoektocht is begonnen, kunnen jullie 2 uur lang uit handen blijven van jullie medespelers? Tijdens dit zenuwslopende arrangement probeert een gedeelte van het gezelschap ‘de boeven’ weg te blijven uit de handen van de overige teamleden ‘de rechercheurs’.

De vluchtende deelnemers ontvangen een plattegrond met hierop de punten waar men zich moet melden om een opdracht te vervullen. Tijdens de vlucht zullen de rechercheurs alles op alles zetten om hun collega’s te arresteren. De meest ervaren rechercheurs zullen hun team splitsen en communiceren d.m.v. walkietalkie. Om de 10 minuten worden de rechercheurs op de hoogte gebracht van de locatie waar de vluchtende teamleden zich ophouden, of in ieder geval opgehouden hebben.

Daar de vluchtende deelnemers een voorsprong hebben betekent dat ze hun tijd zeer goed moeten benutten. De collega rechercheurs zullen zeer scherp moeten zijn om in de buurt te kunnen komen van de andere teamleden. De deelnemers mogen zich niet verstoppen in gebouwen en ze mogen geen andere vervoersmiddelen gebruiken.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen