Houthakken

Omstreeks 14.00 uur komt het gezelschap aan in de Ygawolde Zathe in Elahuizen.. Bij aankomst serveren wij koffie met oranjekoek, aansluitend zal iedereen zich in een overall hijsen waarna een korte uitleg over het middagprogramma wordt gegeven.

Het gezelschap gaat met de fiets of de step naar een bos in Gaasterland. Hier wordt in samenwerking met Ekke Atsma een aantal bomen omgezaagd en met het paard uit het bos gehaald. Tussendoor is er tijd voor een kop warme chocolademelk. Na de noeste arbeid in het bos gaat het gezelschap weer op de fiets terug naar Elahuizen.

(Tijdens het broedseizoen van april t/m juni, bieden wij u een alternatief programma aan bestaande uit een bezoek aan diverse boerderijen, uitleg over de geschiedenis van het gebied en ter afsluiting een houthak spelprogramma)
Omstreeks 17.00 uur komt de groep weer bij elkaar voor een gezellig samenzijn in de schuur onder het genot van Friese en Hollandse liedjes, voor de meezingers zijn er liedboekjes beschikbaar.

Aansluitend kunt u in de boerderij een maaltijd naar keuze nuttigen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Bas Oosterbaan aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen