Hound & Hawk

U wordt verwelkomd door onze jachthoornblazers en de valkeniers met een valk op de hand. Zij begeleiden u naar het veld waar we starten met de equipage te paard en de meute bloedhonden. Vervolgens nemen we u mee in het eeuwenoude ambacht van de valkerij. Zoals de traditie betaamt, leren wij u op ambachtelijke wijze de verschillende valkerijtechnieken en het zelf vliegen met roofvogels, zoals deze kunst al eeuwen van meester op gezel wordt overgedragen.

Ervaar zelf hoe de adel tot de Franse revolutie zich vermaakte in het veld met;
de drukjacht, par-force met paarden en honden in Frankrijk de venerie genoemd waaruit in Nederland door wetgeving de slipjacht is ontstaan
de jacht met roofvogels

Een reis, terug in de tijd, in deze twee tot drie uur durende workshop.

Tijdens de workshop larderen de jachthoornblazers uw verrichtingen met jachtsignalen en maakt een actiefotograaf foto’s van uw team.

Aan het eind van de workshop kent u uit ervaring de geur van een roofvogel, het gewicht van een valk en hoe licht een havik op uw valkeniershandschoen landt.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Adellijk Vermaak aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen