Hilarische Hindernissen

Met zijn allen stapt u op de meermansfiets. Met de hindernissenroute rijdt u door het groene woud. Een mooi stukje natuur van Brabants Best. Om de rit naar behoren te rijden dient u de vragen op de juiste manier op te lossen. Naast de route ontvangt u een diversiteit aan rebussen waarvan de goede antwoorden tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

Adventure Golf
Een prachtig aangelegde adventure golfbaan in het buitengebied van het Brabantse Best. Het is de bedoeling dat je in zo min mogelijk aantal slagen de 18 banen met een diversiteit aan hindernissen weet te spelen. Deze avontuurlijke baan is een werkelijke uitdaging voor jong en oud!

Mega Bowl
Nu voorgaande onderdelen erop zitten is het P1010204voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Mega Bowl zo goed mogelijk af te ronden. Mega Bowl is een variant op kegelen en bowlen. Eenieder kan scoren op deze baan omdat de moeilijkheidsgraad van de hindernis in 3 variaties mogelijk is. Voor jong en oud een plezierige bezigheid.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen