Highland Games

Zonder traditionele kilt kunnen de Highland Games niet beginnen. Nadat alle mannen en vrouwen een mooi kilt aan hebben kan de strijd beginnen . Een unieke combinatie van de Schotse cultuur en sport. Welk team is het beste in de Highland Games?

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de Highland Games worden de teams getest op hun Schotse kracht en behendigheid, door middel van het uitvoeren van diverse – vooraf gekozen – activiteiten. Een ideale activiteit om de teamspirit te verbeteren, maar waarbij vooral de fun voorop staat. Paalwerpen, wijnvaten rollen en kruisboogschieten; ieder team zal zijn uiterste best doen om er het beste in te zijn.

- Sfeervolle uitnodiging voor al uw collega’s
- Persoonlijk contact
- Schotse cultuur en sport
- Foto’s achteraf van uw bedrijfsuitje

Hoe ziet de dag eruit?
Na het ontvangst gaan de teams met elkaar de strijd aan op de verschillende onderdelen van de Highland Games. Door middel van een roulatieschema worden alle activiteiten door de teams uitgevoerd. Het team dat het beste samenwerkt komt als winnaar uit de bus, en wordt op passende wijze gehuldigd.

Waar kan dit programma plaatsvinden?
Het programma kan plaatsvinden op iedere gewenste locatie in Nederland. Maar EvenementenBrigade stelt u graag voor aan haar Top-locaties.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij EvenementenBrigade aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen