High tea + Dinerkomedie

Niets is wat het lijkt in deze lachwekkende productie. De rollen van de vrouwen worden vertolkt door mannen. En de mannen worden gespeeld door vrouwen.

Drie rijke zussen zoeken een chauffeur. Ze zijn te lui om te lopen.
Iedereen in de zaal ontvangt een sollicitatieformulier met absurde vragen. Het valt voor de dames niet mee een geschikte kandidaat te kiezen. Hun smaken zijn totaal verschillend. Maar de grootste obstakels vormen hun geheimen.
De Drie Decadente Dames is een interactieve en muzikale productie uit de pen van Jan-Dirk van Ravesteijn.
De dames laten zien dat de buitenkant niets zegt over de binnenkant.

De Bruiloft
Een worst case scenario
Wees getuige van de meest absurde bruiloft ooit. Een gefortuneerde beppe heeft een groen blaadje aan de haak geslagen. De grote dag is daar. Maar op het moment suprême gaat het knap mis. Aan het altaar mislukt elke poging tot een ja-woord. Dit door toedoen van een poes, de hoofdrolspeelster in deze hilarische voorstelling.

Beppe's zus en dochter, meneer pastoor en de bruidegom, proberen onhandig de situatie onder controle te houden. Maar hun jaloezie en hebzucht maken het van kwaad tot erger. Om de schijn op, en de stemming erin te houden, wordt het diner geserveerd en worden "de stukjes" gespeeld. De bruiloft wordt uiteindelijk, vanuit totaal onverwachte hoek gered.
Gasten weest gewaarschuwd: van een bruiloft, komt een bruiloft.

Koninklijk banket
Vier de verjaardag van de wereldvreemde kroonprinses Anne-Fleur.
Moeder Majesteit heeft een Koninklijk Banket georganiseerd. Tussen en met het volk. Verzorgd door een van lotje getikte hofhouding. Ze wil dat Anne door dit partijtje meer oog krijgt voor het manvolk. Dochterlief is echter spuuglelijk, snipverkouden en vooral groen.
Het Koninklijk Banket is een feest voor ogen, oren en pupillen. Een muzikale royalty-soap voor ongekende lachsalvo's. Nog nooit heeft u het privéleven van een koninklijke familie van zo dichtbij kunnen meemaken. Zien! Paparazzi worden niet toegelaten.

Speciaal voor vrijgezellenfeesten:
Welles/Nietes - Werk gaat voor het meisje
Speciaal voor vrijgezellenfeestjes en jubilea zijn er Piet en Riet. Ze komen als bruidspaar langs met ukelele en gitaar.
Ze belichten op humoristische wijze de relatie tussen mannen en vrouwen. Ze brengen een interactief programma, waarin wordt gezongen, gedanst en getrouwd. Een vrolijke opmaat naar DE dag, of om de mooiste dag nogmaals te beleven.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij De Pleats aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen