Hertog Jan Brouwerij

Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Al sinds 1915 werken de brouwers hier iedere dag aan het perfecte bier. Ruik en ervaar het complete brouwproces onder leiding van een ervaren gids, die bezoekers graag rondleidt.

Rondleiding tot in de kelder van de Hertog Jan Brouwerij 
De rondleiding start bij de bron van het brouwproces, onder de brouwerij. Hier komt het water voor het bier vandaan. Verken de hele brouwerij en snuif de typische geur van mout op. Dit onmisbare ingrediënt vind je op de moutzolder. Langs de authentieke koperen brouwketels tot in de kelder, alle geheimen van Hertog Jan worden geopenbaard. Het hoogtepunt wacht in de kelder, waar rij na rij de grote trots van de brouwerij ligt te rijpen. Hertog Jan Grand Prestige! De gids laat dit moment natuurlijk niet voorbij gaan zonder een fles te openen en iedereen te laten proeven van dit bijzondere bier. 

Vers gebrouwen bier 

Het einde van de reis is de brouwerijwinkel, waar verschillende bieren en andere Hertog Jan-producten te koop zijn. Alle bieren van Hertog Jan hebben hun eigen smaak. Welke wordt het? Het stevige Pilsener of het koppige Bockbier. Of toch het volmondige frisse Weizener en de grote trots Grand Prestige. Alle bieren van Hertog Jan hebben iets speciaals. Noem het karakter. Je eigen unieke en persoonlijke fles bier hebben? 

Haal 'm zelf op uit de kelders van Hertog Jan! Bezoek, beleef en proef in de Hertog Jan Brouwerij in Arcen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Hertog Jan Brouwerij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 11:00 uur tot 17:00 uur.
Woensdag: 11:00 uur tot 17:00 uur.
Donderdag: 11:00 uur tot 17:00 uur.
Vrijdag: 11:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag: 11:00 uur tot 18:00 uur.
Zondag: 11:00 uur tot 17:00 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen