Helicopter Dropzone

Wij verwelkomen u op ons hoofdkwartier midden op de Veluwe. Niet veel later stormt de commandant binnen met belangrijke informatie: Zijne Majesteit de Koning heeft opdracht gegeven om een verkenningsmissie uit te gaan voeren. Lukt het jullie ongezien het vijandelijk gebied te betreden?

De verkenningsmissie wordt door meerdere teams uitgevoerd, om de kans van slagen te vergroten. De teams worden met authentieke legervoertuigen gedropt aan de rand van het vijandelijke gebied. Vervolgens zullen zij zo onopvallend mogelijk het te bezetten gebied binnentreden. De route zal met een GPS bepaald worden, zodat alle kleine weggetjes en paadjes gevonden kunnen worden. Wanneer de tocht u dieper het vijandelijk gebied in leidt, nadert u de vijand. Na een melding dat u omsingeld bent, worden extra troepen en materieel ingezet. Bent u beland bij het opgedragen punt? Dan landen daar de helikopters om u direct uit het vijandelijke gebied te halen.

Het doel is om voor de vijand ongezien het gebied te verkennen. Welk team heeft de beste tactiek en mag zich de Helikopter Dropzone-expert noemen? Alle activiteiten worden verzorgd door zeer ervaren personeel dat bij defensie vliegt, heeft gevlogen of dat bij gerenommeerde luchtvaartbedrijven werkzaam is.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Dinsdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Woensdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Donderdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen