Hallie Trawallie

Hallie Trawallie is het nieuwste uitje van JaTi. Bijzonder is dat dit spel op iedere locatie gedaan kan worden. In de stad, op een bedrijventerrein of in het bos, overal is dit superleuke programma mogelijk. Het spel bestaat uit uitdagende zoek- en puzzelopdrachten en is voor iedereen die houdt van mentale uitdagingen en heftige competitie.

De deelnemers verzamelen op de afgesproken plek en krijgen daar eerst een uitleg over het spel. Ieder team krijgt een rugzak met gadgets om de opdrachten uit te kunnen voeren. Daarna gaan de groepjes van start met de eerste opdracht van Hallie Trawallie....

De to-do-list van Hallie Trawallie
De deelnemers gaan op pad om de opdrachten van de to-do-list van Hallie Trawallie uit te voeren. Elk op een eigen locatie, ergens in de stad of in de natuur. Bij het uitvoeren van deze opdrachten gaat het niet om kracht en snelheid, maar om slimheid, samenwerking, lef en inventiviteit. De opdrachten zijn deels afhankelijk van de locatie, maar allemaal zijn ze zeer uitdagend. Hieronder een paar voorbeelden om alvast in de stemming te komen:

The Billboard
Ga op zoek naar het billboard - ga op zoek naar de opdracht - ga op zoek naar de oplossing.

The Green House
Deze opdracht vind je in de groene woning - maar daar is meer!

The Tag
Vind het metalen plaatje en ontcijfer de code.

?????
Ga naar de ultra geheime locatie van Hallie Trawallie voor een scala aan uitdagingen.

The Magic Square
Wat is H en hoe bepaal je H?

Extra opdrachten
Naast de opdrachten van de to-do-list bevat het spel nog een aantal extra opdrachten waarmee punten gescoord kunnen worden. Door deze bonusopdrachten wordt Hallie Trawallie nog dynamischer.

The end
Na afloop van het spel gaan de teams naar de eindlocatie. Hier worden de punten geteld en worden de juiste oplossingen van alle opdrachten verteld. Dan volgt de prijsuitreiking met een prachtige prijs voor het winnende team. De overige deelnemers krijgen een mooi aandenken aan Hallie Trawallie.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij JaTi - bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen