H2O meerkamp

Een afwisselend dagprogramma vol met watersport! Het H2O meerkamp programma vindt plaats bij het mooie horecapaviljoen www.badmeesterkeimpe.nl gelegen aan het Slotermeer Hier kunnen wij de hele groep onderbrengen zodat er tussen de activiteiten door tijd is voor een hapje en een drankje maar ook om sterke verhalen uit te wisselen met je collega's. Catering gaat op nacalculatie, of vooraf in samenspraak met u samengesteld.

In groepen van circa 10 tot maximaal 20 personen gaan de gasten in circa 2 uur durende sessies de volgende activiteiten ervaren; Skutsje-zeilen & RIB varen

Varen op een wedstrijdskutsje, met teveel zeil en een enorme snelheid. Ervaar de kracht van het roer of trek de schoot aan. Jullie kiezen het ruime sop en gaan racen!

Tussendoor komt er ook nog even een snelle rescue boot langszij om jullie de kick van het RIB varen te laten ervaren. Knal met 70 km/h over het water!

Fierljeppen

Friezen springen niet over sloten, nee zij gebruiken een polstok waardoor je veel verder komt. Dat moeten de Hollanders ook ervaren en daarom deze clinic. We beginnen in een zandbed maar gaan vervolgens de natuur in en tussen de weilanden op zoek naar mooie sloten!

Flyboarden Wordt door een sterke waterstraal het water uitgeduwd en vlieg over het water! Vlieg als een vogel en duik als een dolfijn.

Waterskieen, wakeboarden en banaanvaren

Achter een speedboot over het water. Naar jouw keuze met een ski, een board of een banaan. Inclusief natuurlijk een uitgebreide instructie, wetsuits en drijfvest gaan we deze watersensatie ervaren!

Meer mogelijkheden

Is een gedeelte van de groep minder sportief, of zijn er meer activiteiten gewenst, dan kunnen we ook nog aanbieden;

Mountainbiken Mooi parcours door de Gaasterlandse bossen.

Stand up Paddle Stand up Paddle vanaf het strandje, door de Luts of over het Slotermeer.

Windsurfen Windsurfen vanaf het strandje, kan ideaal op het relatief ondiepe Slotermeer.

Laser zeilen Ervaar het ware zeilen in een 1-persoons laser, met of zonder instructeur.

Valk zeilen Sportief zeilen met 5 gasten per boot, met of zonder instructeur.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij H20 Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen