Grip op de Situatie

Met de combideal: ‘’Grip op de situatie worden 2 uiterst uitdagende activiteiten gecombineerd. Je stapt in een echte 4×4 terreinwagen om een rit te maken over het speciaal aangelegde uitdagende parcours. Daarna leer je hoe je een auto onder controle moet houden in slechte weersomstandigheden tijdens onze slipcursus.

Programma
Na ontvangst op onze locatie zal onze instructeur je leiden naar het parcours. Hier zal hij je een korte instructie geven over het off road rijden. Daarna stap je in de ruige terreinwagen om het parcours onveilig te maken. Met veel diepe kuilen en steile hellingen is het een ware uitdaging om je wagen onder controle te houden. Vervolgens ga je naar onze speciale slipbaan om daar te gaan slippen. Onze instructeur zal je eerst weer een korte instructie geven over aandachtspunten tijdens het slippen. Deze informatie ga je uiteindelijk in de praktijk voeren. Aan het einde van de dag heb jij overal "Grip op de situatie"!

Inhoud arrangement Grip op de situatie (2,5 uur)
– Slipcursus 1 uur
– Offroad rijden 1 uur
– Begeleiding
– Groepsfoto

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen