Graffitiworkshop

Midden in de nacht met een bivakmuts op en een spuitbus in uw hand naar een prachtig lege muur sluipen? Het klinkt bijna romantisch, maar gelukkig is het niet langer nodig om u in allerlei bochten te wringen voor een creatieve graffiti-sessie. En het leuke is dat uw vrienden, familie of collega’s ook prima kunnen meedoen. We hebben het natuurlijk over onze razend populaire graffitiworkshop, die gewoon overdag plaatsvindt.

De graffitiworkshop

Hoe het werkt? U meldt uw groep aan een kiest een datum, tijd en locatie. Dat kan één van onze ateliers in Nederland of België zijn, maar net zo goed uw kantoor of een evenementen locatie. We dekken alles goed af en zetten de canvas doeken klaar. Bij binnenkomst trekt u allen beschermende kleding aan, zodat u –indien gewenst– net zo schoon weer terug naar de vergadertafel kunt. Uiteraard is dit hilarische moment perfect voor een leuke groepsfoto voordat u start met de graffitiworkshop.

Vervolgens is het tijd voor de instructie van onze gecertificeerde graffiti docenten, waarna u in kleine groepjes aan de slag gaat met opdrachten die in moeilijkheidsgraad toenemen. Het resultaat? Verrassende kunstwerken die u uiteraard mee naar huis of het kantoor mag nemen. De instructeur geeft na afloop graag zijn visie op de ontstane kunstwerken. Reken maar dat er een nieuwe kunstwereld voor u opengaat! Kies voor een ervaren partij

Graffitiworkshop.nl is de pionier op het gebied van de graffitiworkshops. Al in 1990 organiseerden wij de eerste creatieve teambuilding-activiteiten, waaronder inspirerende street-art workshops en graffitiworkshops. Met zoveel ervaring zijn wij uw logische keuze voor een onvergetelijk teamuitje.

Wij zorgen ervoor dat per 15 deelnemers aan de graffitiworkshop één docent aanwezig is. We hanteren geen maximum aantal deelnemers, maar raden een minimum van 10 personen aan. Op die manier kunnen we goed in groepjes te werk gaan. Uiteraard voorzien wij alle aspirant-artiesten van beschermende kleding en spuitverf van hoge kwaliteit. De minimumleeftijd voor deelname is 10 jaar.

Wij kunnen zoals gezegd de graffitiworkshop op vrijwel elke gewenste locatie verzorgen; zowel in de Benelux als daarbuiten. Met kennis van Engels, Frans en Duits zijn we een internationale speler als het om unieke en inspirerende evenementen gaat. Wij kijken ernaar uit om u en uw vrienden, familie of collega’s welkom te heten!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Graffitinetwerk aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen