GPS uitje Scheveningen

Dit GPS uitje noemen wij ook wel de GPS Beach Hunt. U gaat namelijk tijdens deze GPS route, hunten naar de eindbestemming van uw route. Dit gaat u doen met behulp van gps, een klein handig apparaatje dat u de weg door Scheveningen gaat wijzen. U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als uw groep compleet is, kan het spel beginnen.

GPS uitje in teams
Onze instructeurs leggen uit, hoe het gps apparaat werkt en wat precies de bedoeling is van het spel. Uw groep wordt ingedeeld in teams, die de strijd met elkaar aangaan.

Alleen door goed samen te werken en met de juiste antwoorden en oplossingen vindt u de eindbestemming van uw gps uitje.

Ieder team start met een tas met benodigdheden, met als belangrijkste apparaat de gps. In de gps zijn coördinaten ingevoerd die u moet gaan vinden.

Op deze punten zijn kisjes, coördinaten of letters verstopt die u verder in het spel zullen brengen. Op sommige punten moeten er ook opdrachten worden volbracht..

Open de cryptex, los de opdrachten op en maak briljante foto’s
Door alle punten te vinden, de vragen juist te beantwoorden en een cryptex te openen, houdt u aan het einde van uw gps uitje een coördinaat over dat u brengt bij de eindlocatie.

Ieder team krijgt tevens ook een polaroid camera mee, voor het vastleggen van een aantal creatieve thema’s. Het team die de route het best volbrengt en de meest creatieve foto’s maakt, wint uiteindelijk het spel.

Dus gaat u er met de prijs van door of gooien Sjonnie en Anita toch nog roet in het eten? Het start en eindpunt van dit gps uitje is flexibel. Dus mocht u zelf al een diner locatie gevonden hebben, dan kunnen wij het gps uitje hierop aanpassen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen