Gooische vrouwen

Kruip in de huid van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Vandaag draait alles om glamour en glitter! Op jullie programma staat vooral veel plezier en heerlijk culinair genieten.

Jullie starten het programma met een heerlijke High Tea waarin jullie heerlijk kunnen bijkletsen over de nieuwste trends en laatste roddels. Daarna voeren jullie een aantal leuke en hilarische “Gooische Lifestyle” opdrachten uit gevolgd door een gezellige quiz. De dag wordt afgesloten op stand met een luxe glas prosecco en een borrelgarnituur.

Kortom de ultieme ingrediënten voor een ‘uptown’ bedrijfs of vriendinnen uitje of vrijgezellenfeest!

Uitbreiding van uw activiteit met andere activiteiten en/of eten en drinken is altijd mogelijk. Vraag onze verkoopafdeling naar de verschillende mogelijkheden.

Direct contact of geïnteresseerd?

Voor een offerte kunt u een mail sturen naar Verkoop@funvalleymaastricht.nl. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 043 - 409 44 41 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Let op: Deze groepsactiviteit dient vooraf gereserveerd te worden! Het is niet mogelijk ter plaatse (individueel of als groep) deel te nemen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Fun Valley Maastricht aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen