Gooische Vrouwen Tour

Willen jij en je vriendinnen in de huid kruipen van een ” echte Gooische Vrouw ” ? Dat kan! Met de Gooische Vrouwen Tour van Funny Events! Jullie groep wordt ontvangen in, waar kan het ook anders, de PC Hooftstraat! Onze Gooische Gids zal jullie een tour geven door het chique Amsterdam Zuid. Wie weet spotten jullie nog een paar BNers op het terras van de PC of in een van de voorbij rijdende porsches…! Natuurlijk brengen wij een bezoekje aan Louis Vuitton en Cartier (kijken, kijken, niet kopen?!) en houden wij een stop voor een lekker glas witte wijn op het terras.

Pff, moe van al dat lopen op die Manolo Blahneks? Geen nood, want tijdens de pauze is het de bedoeling om eens rustig het voorbij flanerende publiek te kijken! Gezien en gezien worden is het motto van deze tour!

Onze eigen Gooische vrouwen Diva zal onder het genot van een glas wijn een heuse Diva Quiz met jullie spelen! Wat is “Piper”? Hoe spel je jacuzzi? En van wie is Danie Bles de stylist? Strijd mee om de titel Ultimate Diva en speel mee! Nadat er ( hopelijk ) veel BNers gespot zijn, is het tijd om het chique Amsterdam Zuid nog een beetje verder te verkennen. Met tips van de Gooische Diva leren jullie je te bewegen als ware modellen en zo de straat als jullie catwalk te gebruiken! Zet die grote zonnebril op en geef je decedenste look tijdens de Gooische Vrouwen Tour van Amsterdam!

De Gooische Vrouwen Tour in Amsterdam is Amsterdam op haar decadentst!

Dit programma is inclusief:
– Gooische Vrouwen Diva Gids
– Rondleiding door de PC Hooftstraat & Amsterdam Zuid
– Glas witte wijn
– Diva Quiz

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Funny Events Amsterdam aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen