Golf in Limburg

Geniet van het golfen op één van de mooiste plekken in Nederland. Warm slaan voordat u de baan op gaat, uitslaan als cooling down of uw slag perfectioneren? Vanaf de overdekte driving range kunt u in ieder weertype afslaan. In het clubhuis wisselt u ervaringen uit onder het genot van een drankje. Limburgse gezelligheid!

Neem een introductieles
Wilt u leren golfen? Neem dan een introductieles of clinic. Onder begeleiding van een golfpro maakt u binnen één uur kennis met de golfsport waarbij de golfslagen pitchen, putten en chippen aan bod komen. Een clinic wordt afgesloten met een wedstrijd tussen alle deelnemers. De introductielessen zijn te boeken via de receptie en/of centrale balie. Ook een privé-introductieles is mogelijk. Neem hiervoor vooraf contact op met de golfbaan.

Let op! Voor een introductieles zijn minimaal vier deelnemers vereist.

Zakelijke mogelijkheden
Als zakelijke afnemer kunt u samen met ons een onvergetelijke dag organiseren. Begin bijvoorbeeld met een borrel, gevolgd door een rondje golfen met een golfpro en sluit de dag af met een diner. Of sla eerst een balletje op de golfbaan en start dan met uw vergadering... Een meeting op een ontspannen manier!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Landal Hoog Vaals aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen