Get the Picture

U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Den Bosch Evenementen, door het centrum van de stad. Diverse opdrachten staan in op het programma, dus maak uw borst maar nat… en niet de camera! Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van enige opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven.

Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Bosschenaren… ehh Bossche monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Brabantse heren of dames om te kieken natuurlijk!).

Uiteraard volgt na afloop een flinke evaluatie en kunt u genieten van een afsluitende borrel. Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd. Story en Panorama staan al te trappelen…

Het arrangement wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangendiner bij het Golden Tulip Hotel Central op de Grote Markt. Geniet van een diner met een heerlijk stukje vlees of een, speciaal voor deze avond geprepareerde, vegetarische verrassing, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Inclusief:
- Enthousiaste begeleiding
- Leuke prijs voor het winnende team
- Een camera voor elk team
- Foto’s naderhand digitaal opgestuurd
- 1 consumptie
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Den Bosch Evenementen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen