Get out of the box

Improvisatieworkshops "Get out of the box!" EN "Word een Lama!" Dit zijn DE teambuilding-/ kennismakingsworkshops van dit moment, waarbij iedereen leert OMdenken! Leer denken in mogelijkheden! Het is hilariteit met een inhoudelijke ondertoon, waar elk team van medewerkers (of team van managers) sterker uit komt!

De improvisatieworkshop is HET grote succes-event van Dutch Entertrainment. De trainers (van voormalig FV-Entertainment) geven met deze 2-3 uur durende workshop op laagdrempelige en ontspannen wijze een waanzinnige boost aan uw team. De workshop is inzetbaar als een teamuitje, of als kennismaking na een reorganisatie of fusie, bij nieuwe teams!

Met de huidige actie is de improvisatieworkshop al te boeken vanaf € 22,50 per persoon.
Bij 12 t/m 18 personen kost het € 25,00 p.p. Voor non-profit instellingen zijn de bedragen incl. BTW

Energiek, functioneel zeer hilarisch en ontzettend losmakend zijn de kernwoorden van deze workshop.
Hoewel de workshop teambuilding ten top is, heeft zij toch ook een inhoudelijke ondertoon. Je leert mensen tot een gezamenlijke visie komen, waarbij men vaste patronen los laat. In centrale en decentrale oefeningen (die elk een groot -inhoudelijk- humor-element bevatten) leren onze trainers de deelnemers in 2 a 3 uur om ad rem te reageren bij onverwachte situaties en dito opmerkingen. Ze leren onder meer out-of-the-box te denken en te reageren met "Ja, en..." in plaats van "Ja, maar...". Denken in mogelijkheden!

Improvisatie leidt veelal tot humor, dat zagen we reeds in televisieseries van de VPRO (De Vloer Op) en BNN (De Lama's en Badgasten). Het voordeel van die humor is dat mensen hierdoor sneller 'los' komen en nieuwe ideeen (buiten vaste patronen) durven te stellen. Voor deze training zijn geen speciale vaardigheden van deelnemers vereist. Creativiteit of 'verlangen om in de spotlight te staan' zijn niet nodig! In decentrale delen is iedereen actief, maar in de centrale gedeelten staan alleen diegenen in de spotlight die dat zelf willen.

Kortom: een leuke ontspannen (en tevens constructieve) middag voor u en uw collega's.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Dutch Entertainment aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen