Geschikt of Ongeschikt

Een ‘strijd’ waarbij teams voor spannende, ludieke uitdagingen komen te staan. Hét evenement waarbij verborgen karaktereigenschappen naar boven worden gehaald. Welk team is “Geschikt”?!

Een 'strijd' waarbij teams voor spannende, ludieke uitdagingen komen te staan. Hét evenement waarbij verborgen karaktereigenschappen naar boven worden gehaald. Welk team is "Geschikt"?!

De missie: na ontvangst verschijnt Korporaal Jan wie “de rekruten” zal voorzien van een zorgvuldige briefing. Gedurende de titanenstrijd zullen de teams getest worden op hun tactische vaardigheden. Ieder team ontvangt een eigen uitrusting, legeroveralls, geheime opdrachten, fourage en overige benodigdheden om de missie uit te kunnen voeren.

Doel: doel van de missie is het optimaal uitvoeren van de diverse opdrachten, om als beste uit de bus te komen. De teams worden allemaal beoordeeld op hun kunnen. Welk team is "GESCHIKT"? Bij ABC Events draait het allemaal om de teamprestatie, een uitmuntende conditie is niet noodzakelijk om aan deze missie deel te kunnen nemen.

Locatie evenement: onze locatie in Velsen Zuid vormt het ideale decor voor missie 8: "Geschikt of Ongeschikt?". Afhankelijk van de weersomstandigheden verzorgen wij voor u een programma waarin de opdrachten zowel aan wal als op het water uitgevoerd zullen worden. Gaat uw voorkeur uit naar een locatie naar eigen keuze, dan is dit ook mogelijk.

Extra: om het avontuur compleet te maken bieden wij extra mogelijkheden, bekijk hiervoor onderstaande uitklappagina ‘optioneel’.

Durft u de missie aan, of heeft u nog vragen?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen