GaiaPark Kerkrade Zoo

Samen voor één doel gaan, elkaar blind vertrouwen, spellen met een knipoog naar het werk van een echte dierverzorger. Of gezamenlijk met een schatkist op pad en zoeken naar de wonderen van GaiaPark? En dat alles in een natuurlijke, avontuurlijke omgeving. Dat is teambuilding in GaiaPark. Maar GaiaPark biedt meer: een leerzame en gezellige rondleiding langs bijna 100 verschillende diersoorten door de avontuurlijke natuur.

GaiaPark Kerkrade is het eerste dierenpark dat volledig in de 21e eeuw ontworpen én gebouwd is. Een moderne dierentuin dus, waar de dieren in ruime, natuurlijke verblijven leven. GaiaPark Kerkrade is bovendien het eerste dierenpark met één centraal thema: de Gaia-gedachte. De naam van het park verwijst dan ook naar Gaia, de Griekse godin van de aarde, het "moeder aarde symbool" uit de oudheid. Maar "Gaia" staat ook voor een nieuwe kijk op de aarde als een levende planeet. GaiaPark is dus een spannend, modern themapark.

GaiaPark maakt de oneindige samenhang zichtbaar tussen alle elementen die op aarde aanwezig zijn. Zoogdieren, vissen, vogels, insecten, planten, bacteriën, maar ook de levenloze natuur zoals water, lucht en bodem zijn met elkaar verbonden en afhankelijk van elkaar. In dit complexe verband heeft ook de mens een plaats. Maar wat is onze afhankelijkheid van en onze invloed op deze samenhang?

Of je nu met je familie, vrienden of collega's naar GaiaPark komt; er is altijd wat speciaals te doen juist voor jullie gezelschap!

Ook kindergroepen kunnen uit verschillende feestelijke activiteiten kiezen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij GaiaPark Kerkrade Zoo aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen