Fort Escape Utrecht

Escape Room de hit van dit moment, maar wat als uw groepsuitje met een grote groep is? Wij bedachten een ‘over de top’ ervaring om een escape voor grote groepen te bouwen: Fort Escape Utrecht. Het historische Fort bij Vechten in Utrecht is het decor van dé escape voor grote groepen. Bovendien is deze escape game uitgeroepen tot beste Escape Game van Nederland.

Hoe verloopt de escape voor grote groepen in het Fort bij Vechten?
We kunnen met recht stellen dat u een unieke ervaring tegemoet gaat. Die begint al als u de locatie nadert: het indrukwekkende, Fort bij Vechten nabij Utrecht met haar bijgebouwen. Deze unieke locatie is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ( de waterlinie is Unesco Werelderfgoed).

Het spel:
De professionele spelleiding heet u van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee presenteren zijn een korte instructie en leggen zij het spel kort uit. Speciaal voor uw gezelschap (standaard tot 90 personen, terwijl een grotere groep in overleg ook mogelijk is) hebben wij Fort bij Vechten omgetoverd tot Escape Fort. Wij verdelen het gezelschap in teams. Ieder team ontvangt een smartphone met speciale Fort Escape app.

Elk team wacht maar liefst drie mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten. Met de smartphone is het aan u om de juiste route dwars door, onder en over het historisch Fort te ontdekken. Per zone heeft u een uur de tijd om te ontsnappen aan een dreigende ondergang. Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Binnen uw team zullen verschillende rollen ontstaan. Wie is de leider? Welke strateeg schuilt er in uw team? Hoe goed kan de secretaresse puzzelen en welke directeur kan ook heel goed feedback ontvangen? Allemaal eigenschappen die u vandaag zult ontdekken! Daarnaast moet u als team een stevige dosis strijdlust combineren met een flinke scheut strategie en een portie koelbloedigheid om de andere teams voor te blijven. Er kan namelijk maar één team als eerste ontsnappen.

Na 2,5 uur ontvangen alle teams de laatste aanwijzing voor het eindspel. Welk team weet als eerste te ontsnappen van Fort Utrecht?

Wat is er inbegrepen bij de escape voor grote groepen op Fort bij Vechten?
Naast een unieke beleving, strijd, teambuilding, uitdagende opdrachten en vooral veel gezelligheid is het volgende bij Fort Escape Utrecht inbegrepen:
- Ontvangst met koffie/thee
- Gebruik van het Fort
- Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
- Smartphone en Fort-Escape-App
- Bijhorende spelmaterialen
- Teambuilding
- Prijsuitreiking

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij UtrechtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen