Flintstone Challenge

Ga de competitie met elkaar aan om te laten zien welk team het beste de oermens in zich naar boven kan laten komen. Tijdens 3 activiteiten kunt u ambers verzamelen om vervolgens bij de eindrace een zo mooi, snel en stevig mogelijke Flintstone auto te bouwen. Met deze auto gaat u vervolgens racen tegen de andere teams! Met behulp van beschikbare verkleedkleren gaat u zien of Barney eindelijk Fred gaat verslaan? En kan Wilma Betty de baas? Tijdens dit uitje komt het aan op creativiteit, inzet, samenwerking en natuurlijk veel plezier! Yabba Dabba Doo!

De Flintstone challenge bestaat uit:
Axe throwing; De enige manier om uzelf te verweren in de steentijd was het gooien met een scherpe bijl. Wie gooit zijn bijl in de roos en scoort het meeste punten? Concentratie en precisie levert u de overwinning.

Stone-age Games; Naast steen werd er natuurlijk al vroeg hout bewerkt. U en uw team gaan een zware boomstam verplaatsen en vervolgens een boomstam doorhakken. Uiteraard gaat het ook hier weer om de punten maar ook om fysieke kracht!

Man Make Fire; Kunt u samen met uw team echt vuur maken? (zonder lucifers of aansteker!) en lukt het dan ook om de soep aan de kook te krijgen? Teamwork, survivalskills en gezonde dosis verstand helpen u hier om de punten te behalen.

Het eindspel; De Race; Bouw een echte Flintstone auto en pimp deze zo mooi mogelijk door uw behaalde punten om te zetten in bijvoorbeeld een mooi dakje, een kentekenplaat, een bumper enzovoort. Of kiest u er voor om uw voertuig te bewapenen en zo uw tegenstanders een hak te zetten? Maar pas op! Zij kunnen het zelfde ook bij u doen!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Landgoed de Biestheuvel aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 00:00 uur tot 00:00 uur.
Dinsdag: 00:00 uur tot 00:00 uur.
Woensdag: 00:00 uur tot 00:00 uur.
Donderdag: 00:00 uur tot 00:00 uur.
Vrijdag: 00:00 uur tot 00:00 uur.
Zaterdag: 00:00 uur tot 00:00 uur.
Zondag: 00:00 uur tot 00:00 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen