Flikken Maastricht

De recherche zit met de handen in het haar. Een moord in de binnenstad die ze zelf niet kunnen oplossen! Drie verdachten, met strafblad en motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood. Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Het moordspel in de Maastrichtse binnenstad waar de rillingen van over uw rug lopen!

Candy is op mysterieuze wijze vermoord. Haar lichaam is gevonden in de gracht. De recherche heeft drie verdachten: een schuldeiser, een pooier en een oude bekende van Candy. Wie is er schuldig bij deze moord in Maastricht? En waar is al het geld van Candy gebleven? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? Was het geld eigenlijk wel van Candy? En zit de recherche wel op het goede spoor?

Allemaal zaken die u op deze dag moet zien te ontrafelen! Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Moordspel in Maastricht is inclusief:
- Spelprogramma
- Professionele entertainer
- Één consumptie per persoon
- Een versnapering
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij MaastrichtseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen