Filmmuseum EYE

In het Panorama ontdek je hoe film vroeger werd gemaakt. Bekijk bijzondere camera's uit de geschiedenis, zoals een Mitchell uit Hollywood in de jaren twintig en een ouderwetse toverlantaarn. In 360° word je omringd door bijna honderd beeldschermen en in minicinema's test je je filmkennis aan de hand van bekende filmfragmenten.

Spannende speurtocht
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven in EYE. Tijdens de interactieve videotour EYE walk komen spannende films tot leven en ontdek je welke special effects er gebruikt worden in films als Dolfje Weerwolfje en Star Wars. In de speurtocht EYE Explore More gaan kinderen vanaf zeven jaar op ontdekkingsreis door de filmwereld aan de hand van leuke puzzels en opdrachtjes.

Van Marilyn tot Carice
Hang tijdens je bezoek lekker onderuit en kijk een van de talloze films in EYE! In de vier filmzalen worden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat films getoond, van de mooiste klassiekers tot nieuwe kaskrakers en vrolijke kinderfilms. De film is apart van de rest van het museum te bezoeken.

Op avontuur in de filmwereld in EYE in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Filmmuseum EYE aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Dinsdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Woensdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Donderdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Vrijdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur.
Zondag: 10:00 uur tot 17:00 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen