FIFA-Game

Bij deze Fifa-CityGame: Ga op zoek naar Sepp Blatter, de ex-voorzitter van de FIFA (wereldvoetbalbond) die zich na alle schandalen, ergens in de stad verstopt. De fiscale recherches uit de diverse landen hebben uw hulp gevraagd. Ze willen Sepp Blatter aan de tand voelen na alle verdachtmakingen, omkoopschandalen en afperspraktijken. Helpt u mee zoeken? En natuurlijk vinden, want gerechtigheid en democratie gaan boven alles.

Het spelen van deze Game is een populaire en moderne manier om een stad te ontdekken. Interactief, avontuurlijk, competitief en erg spannend! Om Sepp Blatter van de FIFA op te sporen maakt u gebruik van onze smartphones, voorzien van een speciale app, internet, GPS.

Zoals u weet: “met boeven vang je boeven”. Ga daarom in de stad Italiaanse personen afpersen en omkopen, om zo achter de uiterlijke kenmerken en de locatie van Sepp Blatter te komen. U doet dit door allerlei voetbal- en FIFA-gerelateerde vragen correct te antwoorden.

Dus: help de onderzoekscommissies van over de hele wereld.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Wave Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen