Familiedag

Zoekt u een unieke locatie voor een bijzonder feest, een (varende) borrel voor familie en vrienden of een mooi diner ter ere van een bijzondere gelegenheid? Overweeg dan eens een locatie op of aan het water.

Zeiltocht

Zeilen hijsen - kidsVoor groepen vanaf 20 personen bieden wij driemasters, klippers en tjalken op de grotere wateren in Nederland. Heerlijk met de hele familie de Noordzee of het IJsselmeer op ! Voor ieder wat wils. Aan boord vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers drinken hun koffie bij dit machtige schouwspel. Voor de kinderen zijn er zwemvesten en is er van alles te ontdekken aan boord. Sportief èn ontspannen tegelijk!

Twiske Haven & Jachtclub

Terras aan het waterVier uw familiedag, verjaardag, jubileum of afstuderen met een mooi diner, gezellige borrel of swingend feest midden in Recreatiegebied het Twiske, op slechts 5 km van Amsterdam. Geniet van het terras aan het water met heerlijke hapjes en drankjes.
De kleinere kinderen vermaken zich prima op het terras-strandje met schepjes en speeltjes en de grotere kinderen kunnen met de waterfiets zwaan of een kajak in de haven varen. Of wat dacht u van een Vaar & BBQ Arrangement, een speurtocht, een sloepentocht met GPS, kano natuurtocht of een complete watersportdag waar verschillende watersporten gecombineerd worden?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Minerva (A La Carte Cruises) aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen