Familiedag all-inclusive

Een dag waarbij er voor heel de familie leuke activiteiten te doen zijn. We kijken naar de samenstelling van de groep en bepalen dan welke activiteiten we doen. Zijn er veel jonge kinderen, zullen we de dag meer actief in steken. Als er meer ouderen tussen zitten, gaan we meer naar denkspellen en activiteiten waar samengewerkt moet worden. Op de dag zelf maken we verschillende teams op basis van leeftijd en dan kun je per activiteit mensen inzetten en punten verdienen. Zo heb je een onvergetelijke dag voor je neefje, mama en zelfs opa!

De groep wordt in gelijke teams verdeeld en er is eeuwige roem te winnen. Per onderdeel kun je mensen inzetten, zodat het voor alle leeftijden geschikt is en niets is verplicht. Mocht iemand niet aan een activiteit kunnen deelnemen dan is dat geen probleem. Alles wordt op maat gemaakt en je kan zelf aangeven hoe actief je het wilt.

De Familiedag is leuk voor grote groepen en kleine groepen en zowel kinderen als volwassenen zullen een fantastische dag hebben. Het Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal en ligt op een halfuurtje rijden van Assen en Emmen.

De familiedag all-inclusive arrangement is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. In het onderstaande overzicht kan je zien wat de kosten en mogelijkheden per variant zijn.

Pakket
- 4 uur op locatie
- Ontvangst met koffie / thee / ranja
- Deel 1 activiteiten
- Pauze met onbeperkt frisdrank
- Deel 2 activiteiten
- Prijsuitreiking

Prijzen
Small prorgramma voor € 17,50 per persoon
Medium programma voor € 22,50 per persoon
Large programma voor € 42,50 per persoon

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pagedal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen