Familie arrangement

Het familie arrangement is zeer geschikt voor familiefeesten, huwelijksjubilea en andere familiebijeenkomsten. Samen koffie drinken met een regionaal lekkernij, waarna u met de hele familie het Paasloërbos in trekt. De kleintjes kunnen lekker spelen rondom het bos, terwijl de echte durfals klimmen en klauteren door de parcoursen van het klimbos. Bent u geen klimmer? Dan kunt u ook heerlijk wandelen door het bos of uw familie aanmoedigen bij de parcoursen.

Programma overzicht:

Ontvangst met koffie / thee en een regionaal lekkernij
Klimmen in het klimbos
Koffietafel
Handboogschieten

Reviews:

Joey De Smet 07-12-2017
Geweldig mooi openbaar bos, goede parkeergelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het bos bied verschillende mogelijkheden, 4 parcouren oplopend in moeilijkheid, outdoor gelegenheid met leuke uitdagende activiteiten, en voor de aller kleinsten een educatief kevertje kees pad. Klein horeca aanwezig, fatsoenlijk en netjes sanitair gelegenheid. Kortom een geweldige dag beleven, voor een zeer acceptabele prijs. Dan is Klimbos Avontuurlijk Paasloo een aanrader.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen