Expeditie Wales

Een incentive bij Omnivents staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring! Ga 5 dagen volledig verzorgd op pad in de Landrover Defender door Wales of over de green lanes van Midden Engeland. Bevind je je liever op het water, boek dan de Border-to-border waarbij de Rib met 100 km/uur van de Duitse naar de Engelse grens knalt. Fenomenaal en overtreffend!

Ga met ons mee op expeditie naar het prachtige Wales. Op zeer weinig plaatsen, op vergelijkbare rijafstand, vind je zoveel schitterend natuurgeweld als in dit mooie stuk westelijk Groot Brittannië. Een reis om nooit te vergeten.

Onder leiding van 2 instructeurs van Omnivents ga je op pad in een Land Rover Defender. De lokale gidsen navigeren ons over de mooiste onverharde green lanes waarbij het niet zelden aankomt op echt terreinrijden. We overnachten en dineren in goede hotels en we verplaatsen ons elke dag naar een ander hotel en dus andere regio van Wales. Het is onbegrijpelijk hoeveel landschappen in 3 dagen kunnen verschillen. Lunchen doen we onderweg in de letterlijke `middle of nowhere` met een top BBQ vanaf de achterklep van de Land Rover Defender.

Expeditie Wales

Ga met ons mee op expeditie naar het prachtige Wales. Op zeer weinig plaatsen, op vergelijkbare rijafstand, vind je zoveel schitterend natuurgeweld als in dit mooie stuk westelijk Groot Brittannië. Een reis om nooit te vergeten.

Onder leiding van 2 instructeurs van Omnivents ga je op pad in een Land Rover Defender. De lokale gidsen navigeren ons over de mooiste onverharde green lanes waarbij het niet zelden aankomt op echt terreinrijden. We overnachten en dineren in goede hotels en we verplaatsen ons elke dag naar een ander hotel en dus andere regio van Wales. Het is onbegrijpelijk hoeveel landschappen in 3 dagen kunnen verschillen. Lunchen doen we onderweg in de letterlijke `middle of nowhere` met een top BBQ vanaf de achterklep van de Land Rover Defender. Het programma:

Dag 1: Met de nachtboot (vertrek 22.00 uur) van Hoek van Holland naar Harwich. Mooie buitenhutten en feestavond op zee.

Dag 2: Ontbijt en om 07.00 uur van boord. Op pad naar Cambridge, Coventry, Birmingham, en uiteindelijk naar Oswestry waar we rond 14.00 inchecken in ons eerste hotel. Na een instructie middag op het 4×4 terrein wordt om 19.00 uur het diner geserveerd.Dag 3: Onder leiding van onze lokale gids, rijden we de mooiste 4×4 greenlanes richting Snowdonia national park. Lunchen doen we uitgebreid in het veld, of bij minder weer in een pub. Aan het eind van de middag rijden naar het kustplaatsje Aberystwyth waar de volgende overnachting plaats vindt. We hebben nu het Verenigd Koninkrijk van oost naar west doorkruist. Dag 4: Vandaag staat de waterweg Stratta Florida en Soar Mynnydd op het programma. Na de lunch vervolgen we onze weg de Black Mountains in. Uiteindelijk komen we eind van de dag aan in het pittoreske LLandovery, waar we inchecken in een heerlijk hotel in het centrum.Dag 5: Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar. De terugreis is naar wens te plannen; een dag extra rijden via Oxford of Cambridge of de snelste weg naar huis; de overtocht Dover-Calais. Reserveren niet nodig, vergelijk het met een busverbinding. Afstand naar de boot is zo’n 450 km en van Calais naar Utrecht een 400 km extra. Rond 20.00 uur thuis is een reële planning. Geschikt voor alle 4×4 auto’s (vraag even na bij onze specialisten).

Wij verzorgen de totale reis, inclusief:

Ferry overtocht HvH-Harwich met hut Hotelovernachtingen
Ontbijten, lunches en á la carte diners
Drank tijdens de maaltijden
begeleiding door lokale gidsen, Off road terreinen
4×4 instructeur/ reisbegeleiding vanuit Omnivents (Excl. Brandstof)

Omnivents 4×4 cursus is verplicht voor iedere bestuurder.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Evenementenorganisatie OMNIVENTS aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen