Expeditie Robinson

De unieke uitdaging aangaan met Expeditie Robinson thema evenement van Broeks Events? U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson, de tv hit van de afgelopen jaren. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

De expeditie Robinson

Gaat u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen, respect voor je tegenstander, herinnering, kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven goed te doorstaan. Eilandraad

Na een intensieve dag, waarin de teamgeest voortdurend wordt getest, bepalen de deelnemende teams door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort u hoog op de uitdagingen, maar niet op de fair play, dan heeft de eliminatie het laatste woord.

Entourage

Het strand of een bosrijke omgeving, zijn uitermate geschikt om de sfeer en omstandigheden neer te zetten voor een Expeditie Robinson. De entourage en aankleding zijn geheel op het thema afgestemd, compleet met kokosnoten, bamboe- en palmbomen.

Reviews:

Ariadne Henstra 15-05-2017
Een actieve middag in eilandstijl waar alle collega´s aan mee kunnen doen: touwtrek-cirkel, sprinkhanen eten, beachvoley, samenwerken en tegenwerken, leer de ware aard van je collega´s kennen. Leuke lokatie (indoor, dus je hoeft geen alternatief programma te maken, en je kunt altijd in korte broek!). Na afloop een goedverzorgde BBQ met desserts als limoenijs, spekkoek en kokosmousse.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Broeks Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen