Escape the Forest

Samenwerken, puzzelen, slim en logisch redeneren – dat is de kern van Escape the Forest.Het afgelopen jaar zijn de Escape rooms als paddenstoelen uit de grond geschoten. Zo kun kun je ontsnappen uit een klaslokaal, een bibliotheek, een laboratorium en noem het verder allemaal maar op. In Grolloo hebben we de nieuwste variant ontwikkeld: Escape the Forest! Met een busje word je aan de rand van het bos uitgezet, en dan begint het spel…

Samenwerken, puzzelen, slim en logisch redeneren – dat is de kern van Escape the Forest.

Met een routebeschrijving dring je het bos binnen en loop je de opgedragen route. Onderweg kom je langs opdrachten, puzzels en mysterieuze situaties. Door het oplossen van de raadsels en puzzels verzamel je cijfers. Vlak voordat je het bos kunt verlaten spelen we het eindspel. In dit eindspel kun je de cijfercodes ontrafelen waarmee de poort naar het veilige gebied ontsloten kan worden.

Het is een tocht waarbij je in groepjes van ongeveer 6-8 personen het bos wordt ingestuurd. Onder druk van de tijd en de angst voor het onbekende en onverwachte loop je de route in het donkere bos. De puzzels en raadsels onderweg leveren je cijfers op. Hiermee kun je de code kraken. Maar natuurlijk gaat dit niet vanzelf. Wie zijn er nog meer in het bos? kom je er wel op tijd uit? Lukt de Escape of ben je gedoemd? Als je slaagt wordt je in ieder geval beloond! De Escape duurt ongeveer twee uur en kan geboekt worden in de periode Oktober t/m April.

Escape the Forest: de outdoor variant op escape rooms en zeker zo spannend!

De route is eenvoudig te vinden, de opdrachten zijn dat echter niet. Rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, scheikunde en logisch denkwerk zijn de ingrediënten van de puzzels en opgaven. Onderweg verzamel je hiermee cijfers. In het eindspel worden deze omgezet in codes. Alleen de beste groepen komen in één keer door de poort op het veilige terrein. Met Escape the Forest kies je voor een spannend, actief programma. Je bent namelijk niet alleen in het bos. Er wordt op je gelet en geloerd. Sterke zenuwen zijn vereist. Ons kledingadvies is sportieve kleding en stevig schoeisel, indien nodig aangepast aan het weer.

Avondvullend programma

Je wordt ontvangen met een kop koffie en plakje Drents lekkers. Na de tweede kop koffie volgt de uitleg en aansluitend ga je het bos in. Bij terugkeer zijn er voor iedereen twee consumpties, staan de nootjes op tafel en gaan we rond met warme hapjes. Tegen meerprijs zijn er variaties met buffetten (Stamppot, Groller buffet, BBQ, etc.. ) mogelijk. Informeer hiernaar 0592 501655.
 

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Joytime aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen