Escape night

Een gezellige feestavond met escape rooms Deze “escape night” is een ideale feestavond voor grotere groepen die toch allemaal in een escape room willen. Vaak kun je maar met 5 personen in een kamer, en als je dan met een grotere groep bent dan gaat dat wat te lang duren. Wij hebben drie escape rooms, dus dan gaat het wat sneller.

Maar wat is een escape room? Met je team (4-7 pers) wordt je opgesloten in een gethematiseerde ruimte, de escape room.Wij hebben drie verschillende escape rooms, namelijk de movie room, pirate room en de hangover room.

Je hebt vervolgens 60 minuten de tijd om hier uit te ontsnappen. Dat kun je doen door de juiste raadsels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Je zult verbanden moeten leggen en niets voor lief nemen in de escape room.

Aan jullie de taak om te zorgen dat het lukt. Ondertussen kijken wij via een camera mee om te zien hoe het ervoor staat. Komen jullie er niet uit dan krijg je een aanwijzing. Elke ronde is er dus plek voor 21 personen.

De groepen die niet in de escape room zitten kunnen gezellig wat drinken met een lekker muziekje op de achtergrond, tafelvoetballen, darten of wat andere spellen spelen. En er staan nootjes op tafel. Het drinken zit bij de prijs inbegrepen gedurende 5 uur. (waarvan je 1 uur in de escape room zit)

Het programma kan er als volgt uitzien: (kan aangepast worden)
18.00-19.00 1e drie groepen in escape room
19.30-20.30 2e drie groepen in escape room
21.00-22.00 3e drie groepen in escape room
18.00-23.00 All-in drinken gedurende de avond

Inclusief:

Begeleiding
1 escape room p.p.
5 uur onbeperkt drinken (waarvan je 1 uur in de escape room zit)
Nootjes op tafel

Uitbreidingen

Deze escape night kan uitgebreid worden met een heerlijke barbecue, buffet of diner. Maar ook met een portie lekkere bitterballen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Limburgs Uitje aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen