Escape & High Beer

Wat een combinatie die escaperoom plus een high beer. U kunt kiezen uit een mini high beer of de uitgebreide versie van de High Beer. Mini High Beer Geniet van een Escaperoom én een lekkere starter/afsluiter met de mini High Beer/Wine. U krijgt drie verschillende speciaal biertjes (of wijntjes) geserveerd waarvan u lekker op uw gemak kunt genieten. Hierbij wordt u ook voorzien van een klein snackfestijn bestaande uit mini loempia’s, borrelgarnituur, nootjes en een schaal nacho’s uit de oven. Voor de liefhebbers kan onze mini High Beer/Wine ook genuttigd worden met drie glaasjes fris.

High Beer
U wordt ontvangen met een glaasje mousserende wijn of een speciaal biertje. Daarna wordt u verwend met een mini-vitello tonato, een seizoensoepje en een bruchetta uit de oven. Vervolgens kunt u genieten van een borrelplank met olijven, diverse kaas- en vleessoorten, bittergarnituur, mini-loempia’s, nacho’s uit de oven, kipvleugels, calamaris en stokbrood met diverse smeersels. Als afsluiter serveren we een dessertbordje met onder andere een bolletje ijs. Gedurende de activiteit worden er naast het ontvangstdrankje nog twee glazen bier/wijn geschonken alsmede onbeperkt tafelwater.
Zo geniet u van een Escaperoom én een lekkere starter/afsluiter, deze versie zal ietsje langer duren dan de mini versie. Voor de liefhebbers kan onze High Beer/Wine ook gedaan worden met drie glaasjes fris.

Voorbeeld programma:

14.30 uur: Aankomst, verzamelen, start Escape Room.
15.30 uur: Einde Escape Room, Start (mini)High Beer/Wine.
17.30 uur: Einde Programma

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Groepsuitje Limburg aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen