Escape Game

Een Escape Room is een avontuurlijk spel waarbij de spelers opgesloten worden in een kamer. Je maakt gebruik van voorwerpen in de kamer en je moet verschillende puzzels oplossen om binnen 1 uur uit de kamer te komen.

De eerste Escape Room is in 2006 gebouwd, hierna is het fenomeen over de hele wereld bekend geworden. De kamers zijn meestal gemaakt voor groepen tot maximaal 8 personen. Wij hebben de Escape Game ontwikkeld zodat de ervaring ook met grote groepen te beleven is.

Escape Game - mysterybox De tijd loopt. Je hebt 90 minuten de tijd om de Mystery Box te vinden en te openen. Je doet dit aan de hand van aanwijzingen, raadsels en puzzels. Elk team lost verschillende puzzels op. Aan het einde werk je samen om de Mystery Box te openen. Dit spel is zeer geschikt als de groep te groot is voor een reguliere Escape Room en is te spelen in elke gewenste stad of op elke gewenste indoor locatie.

Ook leuk om te spelen tijdens een diner.

Een spannend spel! Je hebt maar 90 minuten! Creativiteit en samenwerken zijn nodig in dit spel. Lossen jullie het mystery op?

Aan te vullen met lunch, hapjes en drankjes of diner.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Evenementenbureau TreaT aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen